torstai 16. elokuuta 2012

Kesä maalla


Kesällä on parasta olla maalla! Olen kitkenyt kasvimaata, seikkaillut metsässä, poiminut marjoja ja sieniä, valokuvannut auringonlaskua, käynyt uimassa, ottanut aurinkoa takapihalla, ajanut tuskaisen kuumalla vanhalla autolla uimarannalle ja silittänyt ponia. 


Elämäni on siis hetken ollut aika täydellistä. Tällä hetkellä yritän keksiä, miten selviän pitkästä loppuvuodesta. On vähän koti-ikävä - paikkaan, josta vielä pari vuotta sitten halusin äkkiä pois...


Toisaalta kaikki muuttuu, ja kenties en ikävöi paikkoja vaan aikoja. Lapsena asuin Tampereella, mutta kotikaupunkini on muuttunut. Uudistunut Koskari, metsiin kasvaneet talot, entisen kouluni yhdistyminen toiseen, muuttuvat bussien linjanumerot... Nimenomaan pienet asiat tekivät kaupungista minun kotikaupunkini, sen paikan, jonka tunnen kuin omat taskuni. Vaikka on siellä vielä ehdottomasti tallella sellainen nuhjuisen leppoisa tunnelma! (Mikä on yhtaikaa parasta ja pahinta kyseisessä paikassa. :D)  


Yksi eniten ikävöimiäni asioita menneisyydessä on hevoset. Välillä haluaisin aloittaa hevosharrastuksen uudestaan, mutta pelkään pettyväni, sillä taidan ikävöidä eniten tiettyjä hevosia ja talliporukoita ja aivan erityisesti "elämäni hevosta". Ehkä pitäisi vaan yrittää uudestaan, sillä uskon, että jokaiselle ei ole vain yhtä "sitä oikeaa". (Mikä pitänee paikkansa sekä hevosten, että ihmisten suhteen.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti