tiistai 23. kesäkuuta 2015

koti on siellä

Juhannuksena tuli käytyä kotipuolessa eli Tampereen seudulla. Juhannusruuhka ei liiemmin häirinnyt, kun ajeltiin epäsuositumpaan suuntaan eli etelämmäs. Oli jännää huastella huoltoaseman vessajonossa, että juu me käytiin Tampereella ja ollaan matkalla takaisin kotiin Kuopioon. Olen näköjään saavuttanut sellaisen elämäntilanteen, etten osaa yksiselitteisesti määritellä missä se mun kotini nyt sijaitsee. Niinpä olen päättänyt, että viittaan koti-sanalla siihen paikkaan, missä kulloinkin virallisesti asun ja mihin postini tulee.


Tamperelaisesta metsästä löytyi tammen taimi. Kuopio on sen verran pohjoisessa, että Tampereelta löytyy jo hieman erilaista kasvillisuutta. 


Ylempi kuva havainnollistaa tyypillistä juhannussäätä. Ja lopuksi vähän mökkitunnelmia. Vaikka etelässä olinkin, niin mökillä tuli sentään käytyä ettei mennyt juhannuksenvietto ihan tyystin ja tykkänään vääräuskoiseksi. Maggaraakin tuli syötyä, mutta juhannusjuoman virkaa toimitti alkoholiton Lapin Kulta. :D

En tiedä mihin päivät oikein katoavat. Paljon olisi tekemistä ja Helsingin suunnalle pitäisi vielä hoitaa viimeinen kurssisuoritus, jotta pääsen jatkamaan maisteriopintoihin. Yhtaikaa tuntuu, etten tee yhtään mitään ja samalla kuitenkin puuhailen niin paljon kaikkea, että päivistä meinaa tunnit loppua. En edes tiedä, haluanko opiskella enää yliopistossa. En tiedä yhtään, että mitäs sitä oikein tekisi. Lukion lopusta on jo vuosikausia aikaa ja samoja juttuja mää edelleen mietin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti